Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME -

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Snowboard lengte bepalen

Welk snowboard past bij u?

Het type en lengte van het board hangt af van de volgende factoren: lichaamslengte, lichaamsgewicht, schoenmaat, beginner/gevorderd, allrounder/freestyler, wilt u relaxed cruisen of wilt u wendbaar zijn. Als u ons een e-mailtje stuurt met deze gegevens dan geven we u een advies op maat.
 

Vuistregel / lengte indicatie:

Over het algemeen geldt het volgende: Als u het snowboard rechtop voor u neer zet, dan komt de bovenzijde van het board ongeveerd tussen borst en neus. Wilt u wendbaar zijn / tricks doen / halfpipe snowboarden dan is een korter board passend. Gaat u voor de snelheid, dan is een langer snowboard aan te raden.
Daarnaast dient u ook rekening te houden met uw gewicht. Een zwaarder persoon heeft namelijk een wat langer board nodig dan een lichter persoon. Daarnaast hangt er natuurlijk ook veel af van uw persoonlijke voorkeur. Dit kan u echter pas bepalen na enige ervaring.
 

Schoenmaat bepalen

Neem een vel papier, zet hier uw voet op en trek met een lijntje om uw voet heen. Doe dit voor de zekerheid met beide voeten omdat de een iets groter kan zijn dan de ander. Meet hierna de maat van uw hak tot het puntje van uw grote teen in millimeters (gebruik de lengte van uw langste voet). Tel bij de gemeten lengte 6 – 10 mm op. Nu weet u de passende MP maat (Mondo Point).
 

Helmmaat bepalen

Meet de omtrek (ter hoogte van de bobbel op je achterhoofd en net boven je wenkbrauwen) van je hoofd. Met deze omtrekmaat, bijvoorbeeld 58cm, kun je de helmmaat bepalen: 58cm is maat M(58). Sinner heeft de maten: XS(54) / S(56) / M(58) / L(60) / XL(62).

Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.