Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME - snowboards - LIB TECH COLD BREW 157

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

LIB TECH COLD BREW 157

LIB TECH COLD BREW 157

Dit snowboard heeft een lengte van 157.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 459,99
€ 359,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ALS FREESTYLE EN FREERIDE BIJ ELKAAR KOMEN - DE COLD BREW VAN LIB TECH

De Cold Brew van Lib Tech heeft een all terrain directional shape en is gefocust op freeriding Maar de big nose en tail in combinatie met een C2 hybrid rocker profiel maken het board ook geschikt voor serieuze freestyle tricks.

Rij stijl
Een ingenieuze combinatie van een freeride en freestyle board voor gevorderde rijders. Wil jij diepe sneeuw rijden en met controle zweven zonder dat dit ten koste gaat van tricks of switch rijden? Dan is dit jouw board. 

Shape
Een taps toelopend directioneel board is het beste voor all-mountain freeriding. De nose is iets breder dan de tail, dit geeft je veel controle in elk terrein. De stance is naar achter verplaatst zodat de nose langer is. Dit helpt je om bovenop de poeder te zweven. De Magne-Traction kanten zorgen voor geweldige kantengrip op de hele berg, met name op hard pack en ijs.

Profiel
C2 betekent een rocker tussen de bindingn gecombineerd met radiale cambers onder de binding. Deze combinatie biedt een goede kantengrip dankzij de camber onder de voeten, een geweldig drijfvermogen in de poeder en ungelimiteerde freestyle actie zonder hang ups dankzij de rocker.

Flex
De medium/stijve flex geeft jou een levendig board dat je in controle houdt op iedere snelheid en je overal overheen laat poppen.

Constructie
De originele power constructie OP is erg licht, milieuvriendelijk en is een stevige constructie van Lib Tech. De Aspen en Paulownia houten kern is robuust met veel pop. De onderkant en top sheet zijn gemaakt van eco gesublimeerd materiaal De TNT base is ook erg snel en heeft maar weinig onderhoudt nodig.
 

Veranderingen aan fabrikant voorbehouden. Foto is niet bindend.

EIGENSCHAPPEN


  • Perfect voor freeriding en carven op de piste.

  • Een mix van stabiliteit, grip en floatatie

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.