Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME - snowboards - LIB TECH SKATE BANANA 159

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

LIB TECH SKATE BANANA 159

LIB TECH SKATE BANANA 159
LIB TECH SKATE BANANA 159

Dit snowboard heeft een lengte van 159. Ook verkrijgbaar in 156. Andere lengtes, op aanvraag.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 499,99
€ 374,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

HET REVOLUTIONAIRE ALL TERRAIN SNOWBOARD DAT DE WERELD HEEFT VERANDERD.

De Skate Banana - award winnend, ript alles, is gemakkelijk te rijden, gemakkelijk te draaien, vergevend, drijft geweldig in de poeder en is geweldig om mee te jibben en freestylen. De Skate Banana is een fantastisch board all terrain freestyle board.

Rij stijl
De skate banana is een freestyle board dat overal kan presteren. Of je nu een beginner bent of een expert, dit board zorgt ervoor dat je het naar je zin hebt.

Shape
De perfect symmetrische True Twin shape biedt een gebalanceerde ride die switch even veelzijdig is als regular. De Magne-Traction kanten zorgen voor geweldige kantengrip op de hele berg, met name op hard pack en ijs.

Profiel
Het Original Banana profiel heeft een rocker tussen je voeten, gecombineerd met een vlakke tot medium camber onder je voeten. Gemakkelijk rijden en draaien, geweldig jibben en een episch drijfvermogen in de poeder met vol contact en controle onder alle omstandigheden. 

Flex
De soft medium flex van dit board zorgt voor een speels board dat inspireert om jibbing en freestyle moves op iedere obstakel te maken. Terwijl het de pop geeft die jij nodig hebt om overal op te komen.

Constructie
De originele power constructie OP is erg licht, milieuvriendelijk en is een stevige constructie van Lib Tech. De Aspen en Paulownia houten kern is robuust met veel pop. De onderkant en top sheet zijn gemaakt van eco gesublimeerd materiaal De TNT base is ook erg snel en heeft maar weinig onderhoudt nodig.
 

Veranderingen aan fabrikant voorbehouden. Foto is niet bindend.

EIGENSCHAPPEN


  • Symmetrische vorm voor Freestyle en switch rijden.

  • Catch free, floaty en gemakkelijk te draaien

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.