Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME - snowboards - LIB TECH SKUNK APE 161WIDE

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

LIB TECH SKUNK APE 161WIDE

LIB TECH SKUNK APE 161WIDE

Dit snowboard is verkrijgbaar in: 161 WIDE

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 599,99
€ 449,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

DE BESTE DIRECTIONELE GROTE MANNEN POWER FREESTYLE PLANK OP DE PLANEET - DE SKUNK APE VAN LIB TECH

Grote mannen hebben lichte setups nodig, hun snowboards zijn altijd groot, breed en lang. Een lichte constructie maakt echt een verschil in ieder terrein. Daarom gebruikt LIB Tech een super lichtgewicht Horesepower constructie in de Skunk Ape voor de beste mogelijke kracht-gewicht verhouding. Maar het belangrijkste is dat toe en heel drags tot het verleden behoren, ook met de allergrootste voeten.

Rij stijl
Dit extra brede board is geschikt voor grote riders die hun freestyle riding op de hele berg willen uitoefenen. De directional twin zorgt voor meer drijfvermogen in de poeder terwijl de lichtgewicht constructie je freestyle park riding ondersteunt.

Shape
Deze directionele twin geeft je extra drijfvermogen en kracht in diepe zachte sneeuw en excellente switch mogelijkheden. Doordat de binding dichter bij de tail staat, wordt de nose iets langer. De nose en tail zijn even breed, dus je kunt zonder problemen switch landen. De Magne-Traction kanten zorgen voor geweldige kantengrip op de hele berg, met name op hard pack en ijs.

Profiel
C2 betekent een rocker tussen de bindingn gecombineerd met radiale cambers onder de binding. Deze combinatie biedt een goede kantengrip dankzij de camber onder de voeten, een geweldig drijfvermogen in de poeder en ungelimiteerde freestyle actie zonder hang ups dankzij de rocker.

Flex
De medium/stijve flex geeft jou een levendig board dat je in controle houdt op iedere snelheid en je overal overheen laat poppen.

Constructie
De "Horsepower constructie HP" is lichter dan de Original Power Construction OP. Door het gebruik van bio-beans en basaltvezels is beter voor het milieu en zorgt voor een extreme smoothe ride. De Aspen en Paulownia houten kern is robuust en heeft veel pop. De topsheet is gemaakt van eco gesublimeerde biobonen. De TNT Base is heel snel en heeft weinig onderhoud nodig.
 

Dit board is ook verkrijgbaar als 'Ultra Wide' versie. Deze boards zijn breder dan brede boards en zijn speciaal gemaakt voor snowboarders met grote voeten. Hiermee wordt voorkomen dat je boots te ver over het board hangen. Bredere boards drijven beter in de poeder.

 

Veranderingen aan fabrikant voorbehouden. Foto is niet bindend.

EIGENSCHAPPEN


  • Perfect om je trucs mee over de gehele berg te nemen - zelfs in poeder.

  • Een mix van stabiliteit, grip en floatatie

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.