Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME - snowboards - ROXY SUGAR BANANA 149

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

ROXY SUGAR BANANA 149

ROXY SUGAR BANANA 149
ROXY SUGAR BANANA 149

Dit snowboard heeft een lengte van 149. Ook verkrijgbaar in 146. Andere lengtes, op aanvraag.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 349,99
€ 249,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BEN KLAAR VOOR HET SEIZOEN, MET VEEL FUN EN VERBETERING!

Het Sugar Banana board van Roxy klinkt als zoete progressie. Het is één van de vriendelijkst beschikbare snowboards die je skills run na run laat toenemen. Hij is uitgevoerd met een rocker tusen de voeten, die super vegevingsgezind is. De licht hellende kanten zorgen ervoor dat je de ene na de andere bocht kunt nemen zonder dat de kanten in de sneeuw happen en de diepere sidecut maakt het gemakkelijk om te draaien. De echte twin vorm en zachtere flex pushed jouw skills en maken je klaar voor park runs. Mervin Made Eco Construction, gebouwd met wind en water in de VS.

Rij stijl
De Sugar Banana is gemaakt voor alle all mountain freestyle sessies op de berg.

Shape
Dit board is uitgevoerd met een True Twin Shape. De tip en tail zijn even lang en breed, gecombineerd met een gecentreerde sidecut. Rij met dit snowboard in beide richtingen met de focus op all moutain, jib/freestyle en park.

Profiel
Het ultimatieve profiel voor progressie: originele banana technologie is een rocker tussen je voeten gecombineerd met een vlakke tot milde camber tot in de contactpunten in de tip en tail. Gemakkelijk rijden en draaien, geweldig jibben en een episch drijfvermogen in de poeder met vol contact en controle onder alle omstandigheden. Het hybride profiel zorgt voor stabiliteit waar je op kunt vertrouwen van de nose tot in de tail en controle voor kritieke momenten.  Deze technologie geeft je een ongeloofelijk drijfvermogen in de poeder met onbeperkte freestyle actie zonder dat je kanten happen. Jouw jibboard is jouw powderboard, jouw powderboard is je parkboard.

Flex
Met een zachte flex is het een perfect board voor beginners en gevorderde riders die moeilijkere pistes en park rides willen proberen.

Constructie
De kern van de Roxy Sugar bestaat uit een wat zachter vriendelijker FCS gecertificeerd hout. De UHMW sidewalls zijn sterk en licht. De Eco Sublimated Top en de Co-Ex Base zijn sterk en milieuvriendelijk.
 

Veranderingen aan fabrikant voorbehouden. Foto is niet bindend.

EIGENSCHAPPEN


  • Symmetrische vorm voor Freestyle en switch rijden.

  • Catch free, floaty en gemakkelijk te draaien

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.