Gratis verzending binnen Nederland!!!

HOME - snowboards - ROXY ALLY BANANA 147

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

ROXY ALLY BANANA 147

ROXY ALLY BANANA 147
ROXY ALLY BANANA 147

Dit snowboard heeft een lengte van 147. Andere lengtes, op aanvraag.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 399,99
€ 299,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

EHEERS DE HELE BERG, MET JE VRIEND JE ROXY ALLY 

De Ally van Roxy is een all mountain shred vriend gemaakt voor het rijden van alles wat het gebied te bieden heeft. Hij is altijd klaar voor een avontuur, met een speelse flex dat vergevingsgezind en toch betrouwbaar is, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het board heeft een rocker onder je voeten en een een medium camber voor complete controle in alle omstandigheden. Deze combinatie is perfect om op de hele berg te shredden! Hij is gemakkelijk te sturen, drijft over de poeder en is klaar om in het park te spelen. Mervin Made Eco Construction, gebouwd met wind en water in de VS.

Rij stijl
De Ally zorgt ervoor dat je elk terrein leuk vindt. De middelzachte flex en rocker onder je voeten voelen super speels als het gaat om jib runs.

Shape
Dit board is uitgevoerd met een True Twin Shape. De tip en tail zijn even lang en breed, gecombineerd met een gecentreerde sidecut. Rij met dit snowboard in beide richtingen met de focus op all mountain, jib/freestyle en park.

Profiel
Het ultimatieve profiel voor progressie: originele banana technologie is een rocker tussen je voeten gecombineerd met een vlakke tot milde camber tot in de contactpunten in de tip en tail. Gemakkelijk rijden en draaien, geweldig jibben en een episch drijfvermogen in de poeder met vol contact en controle onder alle omstandigheden. Het hybride profiel zorgt voor stabiliteit waar je op kunt vertrouwen van de nose tot in de tail en controle voor kritieke momenten.  Deze technologie geeft je een ongeloofelijk drijfvermogen in de poeder met onbeperkte freestyle actie zonder dat je kanten happen. Jouw jibboard is jouw powderboard, jouw powderboard is je parkboard.

Constructie
De kern van het board bestaat uit een wat zachter vriendelijker FCS gecertificeerd hout. De UHMW sidewalls zijn sterk en licht. De Eco Sublimated Top en de Co-Ex Base zijn sterk en milieuvriendelijk.
 

Veranderingen aan fabrikant voorbehouden. Foto is niet bindend.

EIGENSCHAPPEN


  • Symmetrische vorm voor Freestyle en switch rijden.

  • Catch free, floaty en gemakkelijk te draaien

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.